Dierenartspraktijk Haastrecht

Dierenartspraktijk
Haastrecht

Dierenarts
Mw. B.C.M. van Delft

De Ruyterstraat 22
2851 TD Haastrecht
tel.0182 50 29 86

dierenartspraktijk haastrecht
Dierenarts Mw. B.C.M. van Delft
De Ruyterstraat 22
2851 TD Haastrecht
tel.0182 50 29 86

Ingang aan de kant van de Steinsedijk

Telefonisch spreekuur:
ma t/m vr

9.00 - 9.30 uur

Inloop spreekuur:
ma t/m do

9.30 - 10.00 uur

ma/di/do

18.30 - 19.00 uur

zaterdag

9.30 - 10.00 uur

Behandeling op andere tijden
volgens afspraak

Spreekuren

Om u en uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is er bij dierenartspraktijk Haastrecht de mogelijkheid om op een van de vele inloopspreekuren te komen. Tijdens deze inloopspreekuren hoeft u vooraf geen afspraak te maken.

Tevens biedt dierenartspraktijk Haastrecht haar patiënten als extra service, de mogelijkheid om in het weekend, te weten op zaterdagochtend, gebruik te maken van het inloopspreekuur. Tijdens dit inloopspreekuur geldt nog het normale tarief (dus niet het weekend tarief). Na 10.00 uur echter gaat het weekend tarief in.Telefonisch spreekuur

Op elke werkdag van maandag tot en met vrijdag, is tussen 09.00 uur en 09.30 uur een telefonisch spreekuur

Ochtend
Maandag tot en met vrijdag 09.00 uur - 09.30 uur
Waar is het telefonisch spreekuur voor bedoeld?

Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor het maken van afspraken, of stellen van vragen als u zich bijvoorbeeld ongerust maakt over uw dier. In overleg met u kunnen we dan besluiten of het al dan niet nodig is om een afspraak te maken om langs te komen. Verder kunt u tijdens het telefonisch spreekuur medicijnen en (dieet)voer bestellen. Tevens kunt u uitslagen van onderzoeken opvragen (indien dit met u is afgesproken).

Vanwege de onpersoonlijke aard van e-mail is het niet mogelijk om de praktijk te mailen.


Inloop spreekuur


Ochtend Avond
Maandag 09.30 uur -10.00 uur 18.30 uur - 19.00 uur
Dinsdag 09.30 uur -10.00 uur 18.30 uur - 19.00 uur
Woensdag 09.30 uur -10.00 uur -
Donderdag 09.30 uur -10.00 uur 18.30 uur - 19.00 uur
Zaterdag 09.30 uur -10.00 uur -

Behandeling op andere tijden (buiten de spreekuurtijden om), uitsluitend volgens afspraak.


Andere tarieven

Houdt u er wel rekening mee dat voor behandeling op afspraak hogere tarieven in rekening worden gebracht. Dit geldt eveneens voor spoed- en weekendconsulten en voor avond- en nachtconsulten.De praktijk is op vrijdag gesloten, behalve voor spoedgevallen.


Waar is het inloopspreekuur voor bedoeld?

Het inloopspreekuur biedt u de kans om zonder afspraak binnen te lopen. Als het druk is, kan het zijn dat u wel eventjes moet wachten voordat u geholpen wordt.

Op het inloopspreekuur kunt u terecht met uw zieke dier. Het dier zal worden onderzocht en zo nodig worden behandeld. Het kan echter voorkomen dat bepaalde onderzoeken noodzakelijk zijn om tot een juiste diagnose en behandeling te komen (denk aan bijvoorbeeld bloedonderzoek, röntgenonderzoek e.d.) In dat geval wordt met u een afspraak gemaakt wanneer dit onderzoek kan plaatsvinden. Ook kan het zijn dat u wordt doorverwezen naar een specialist. Dit zal in overleg met u worden afgesproken.

Tijdens het inloopspreekuur kunt u uiteraard ook terecht voor de jaarlijkse entingen, het knippen van nagels, het chippen van uw huisdier etcetera. Het ophalen van medicijnen, (dieet)voer, vlooien- en wormbestrijdingsmiddelen kan eveneens tijdens een van de inloopspreekuren.


Werkzaamheden buiten het inloopspreekuur

Nadat het inloopspreekuur is afgelopen vinden werkzaamheden plaats die niet tijdens het spreekuur kunnen worden gedaan, zoals bijvoorbeeld gebitsreiniging, nadere onderzoeken, operaties, bloedonderzoeken, etc.


Afleggen van huisvisites

Ook het afleggen van huisvisites behoord tot de mogelijkheid. Ik raad u echter aan, indien mogelijk, om toch naar de praktijk te komen in verband met de benodigde apparatuur en het eventueel toedienen van medicatie.


Konijnenspreekuur komt te vervallen

Voorheen ontvingen konijneneigenaren een oproep om met hun konijn(en) naar het konijnenspreekuur te komen dat twee maal per jaar door de praktijk werd georganiseerd. Tijdens dit spreekuur werden de vaccinaties voor myxomatose en VHD (RHD) toegediend.

Vanaf 2012 werkt de praktijk met een nieuw vaccin waarbij het mogelijk is om konijnen één maal per jaar te vaccineren in plaats van twee maal. Dit vaccin is verkrijgbaar in flacons met één dosering, waar een individueel konijn mee gevaccineerd kan worden. Dit maakt het organiseren van een konijnenspreekuur niet meer nodig. U kunt dus zelf bepalen op welk tijdstip u uw konijn(en) wilt laten vaccineren. Voor verdere informatie omtrent het vaccineren van uw konijn, verwijs ik naar de pagina 'vaccinaties'.

dierenartspraktijk haastrecht
dierenartspraktijk haastrecht
dierenartspraktijk haastrecht